Antena Căutare

VIDEO! 36 de proiectile in perfecta stare de functionare, descoperite pe un camp din Iasi

Obiecte din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial au fost descoperite la Iasi. Si nu este vorba de vreo comoara arheologica, ci de proiectile.

Un barbat care isi ara pamantul a dat peste cinci astfel de dispozitive explozive. Atat a gasit el. Cei de la serviciul de urgenta au gasit in total 36 de proiectile.

Alarma s-a dat de dimineata la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Iasi. Cand un localnic din Popricani a anuntat disperat pompierii ca a gasit cinci proiectile. Omul, impreuna cu fiul sau, isi ara linistit pamantul. Linistea i s-a spulberat cand si-a dat seama in ce pericol erau.

Doua ore. Atat au sapat pompierii militari pana sa scoata proiectilele. Si au fost mult mai multe decat cele pe care le-a gasit barbatul.

Pana la detonare, militarii au depozitat in siguranta proiectilele din cel de-al doilea Razboi Mondial, care sunt in perfecta stare de functionare. Daca ar fi explodat, un singur proiectil putea sa provoace distrugeri pe o raza de 50 de metri.


VIDEO! O macara s-a rasturnat in Marea Neagra... Patru avioane au fost redirectionate de la Otopeni la Constanta si Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x