Antena Căutare

VIDEO! Adrian Minune, din nou la politie

Adi Minune a cantat iar in fata anchetatorilor! Manelistul trebuie sa explice cum a facut averi in perioada cat a fost consilier local in Stefanesti. Este pentru a doua oara in 3 luni cand manelistul da cu subsemnatul in fata autoritatilor.

Imbracat sport, cu o camasa cu flori asortata cu pantofiorii de vara rosii, Adrian Minune pleaca relaxat de la Curtea de Apel. Are chef de glume, chiar daca a fost chemat sa dea socoteala in legatura cu modul in care a facut averi pe vremea cand era consilier in Stefanesti.


Manelistul a ajuns in jurul pranzului in fata instantei. A depus cateva acte prin care incearca sa-si justifice avutia. Documentele au fost insa respinse de catre Comisia de Cercetare de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.


"A ramas in pronuntare si astept. Nu are cum sa imi puna sechestru pe bani pentru ca nu sunt niste bani iliciti , sunt niste bani din vanzarea unui apartament pentru care am adus dovezi si atata tot" a declarat cantaretul


Acum 3 luni, Adi Minune a explicat prima data cum a facut bani in perioada 2008 - 2010. Autoritatile sustin insa ca manelistul nu poate sa justifice incasarea a mai bine de 100 de mii de euro.

Printul Serban Cantacuzino a decedat la Paris... Despagubirea lui Costanda, precizari din partea Primariei Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x