Antena Căutare

VIDEO / Bloggerii ne razbuna: Bonjour cu mainile sus

Un roman si un francez se intalnesc pe strada! Romanul il saluta cu palma intinsa si cu trunchiul aplecat. Dar cum il saluta francezul? Cu mainile ridicate.

Ei bine, daca autoritatile n-au reactionat la glumele din Hexagon pe seama poporului nostru, cineva o face. Sunt cei mai populari bloggeri din tara, care ne arata cum raspunde un francez la salutul romanului. Tot cu palmele intinse, doar ca altfel: cu mainile ridicate, in semn de predare.

"Ei ne fac mereu cersetori. si de-asta ne-am gandit si noi ce caracteristici are poporul francez. Primul lucru, ei se predau peste tot, s-au predat pe toate campurile de batalie din lume", spune Julius Constantinescu, de la Daily Cotcodac.

Fapt, de altfel, recunoscut la nivel mondial. De exemplu, la o cautare pe Google, daca tastati "victoriile armatei franceze", in engleza, nu veti gasi niciun rezultat. Ba chiar veti fi directionat catre infrangerile armatei franceze. Bineinteles, a fost o gluma. Ca si salutul francez.

"E o gluma, nu vrem sa se sperie poporul francez si sa se predea, ca n-avem ce sa facem cu atatia prizonieri", a mai spus Julius Constantinescu.

Daca va simtiti razbunati, multumiti-le bloggerilor de la Daily Cotcodac.

Cat despre gluma francezilor, nu e singulara si se cam ingroasa. Prima poanta pe care nu prea am gustat-o a fost in 2002. Pe afisul meciului de fotbal Romania-Franta aparea un tigan lautar. si sa nu uitam de avertismentul pe care francezii il citesc in trenuri. "Mare atentie la romani! Va fura bagajele."

Sursa: Daily Cotcodac

Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza in curtea sediului... Mii de dascali din toata tara au intrat in greva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x