Antena Căutare

VIDEO: Camerele de supravegheat au surprins totul. Doi români au furat aproape 7.000 de lei, în doar câteva minute

Au reuşit să fure în doar câteva minute toate încasările unui magazin de mobilă din Râmnicu Sărat. Aproape 7.000 de lei

Au reuşit să fure în doar câteva minute toate încasările unui magazin de mobilă din Râmnicu Sărat. Aproape 7.000 de lei. Este isprava a doi tineri ce au profitat de faptul că vânzătoarea era ocupată cu nişte clienţi. Şi le-ar fi ieşit lovitura dacă nu ar fi fost înregistraţi de camerele de supraveghere. Acum poliţiştii speră să dea de urma lor în scurt timp şi să îi tragă la răspundere.

Luni seară, tinerii au intrat în magazin de parcă erau doi clienţi obişnuiţi. Nu au dat deloc de bănuit ce gânduri au. S-au uitat la mobilă, ba au întrebat şi de preţuri.

În momentul în care vânzătoarea s-a îndreptat către nişte clienţi, unul dintre hoţi a început să caute banii. În acelaşi timp, complicele său se asigura că femeia nu vede ce se întâmplă după tejghea.

Ma bine de două minute a scotocit bărbatul după bani. Foarte sigur pe el, vorbind tot timpul la telefon, a forţat cu un briceag sertarul de la biroul femeii şi a scotocit în voie.

Când s-a arătat mulţumit de pradă, bărbatul a băgat banii în buzunar şi dus a fost. La fel şi amicul său. Furtul a fost descoperit câteva zeci de minute mai târziu. Lipseau toate încasările. Aproape 7.000 de lei. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma hoţilor. Cei doi riscă până la 7 ani de închisoare pentru furt calificat. Pe de altă parte, autorităţile spun că şi cei care lucrează în comerţ ar trebui să fie mult mai precauţi, având în vedere numărul crescut al jafurilor de acest gen

Un adevăr DUR. Ce spun psihologii despre bărbații cu BARBĂ... O poveste cutremură România. Sara, fetița transformată în sclavă de propria mamă, a primit o vizită neașteptată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x