Antena Căutare

VIDEO! Campina: Copaci taiati, pentru a face loc unei parcari

Mai multi localnici din Campina s-au asezat in calea drujbelor pregatite sa doboare 18 arbori de pe o strada plina de verdeata, loc preferat de campineni pentru plimbari. In plus, este o zona in care se afla si un monument protejat prin lege.



Oficialii Primariei din Campina spun ca in locul copacilor ar urma sa se construiasca o parcare pentru Colegiului Tehnic „Constantin Istrati". Localnicii de pe strada Marasesti s-au opus insa cu vehementa.

Cand oamenii au solicitat avize si autorizatii, echipele s-au retras. Au revenit insa a doua zi. Toti cei 18 copaci au fost pusi la pamant in numai cateva minute.

Localnicii cred ca lucrarea e ilegala si parcarea ar fi, de fapt, destinata unei firme.

Reprezentantii Primariei sustin insa ca totul s-a facut perfect legal. Nu este clar insa cand au fost obtinute autorizatiile: cu o zi inainte, in ziua in care au fost taiati primii arbori sau dupa.

"Colegii mei nu aveau autorizatiile la ei, dar Primaria le are pe toate si de la Mediu, si de constructie. Le-am obtinut zilele acestea, nu stiu sa va spun exact cand", a declarat Mariana Patrasca, purtator de cuvint la Primaria Campina.

Potivit municipalitatii, lucrarea de pe strada Marasesti face parte dintr-o investitie mai ampla, care vizeaza modernizarea strazilor din zona.



Citeste si Antena3

WSJ: Network Marketing-ul, solutia unei piete a locurilor de munca in scadere... VIDEO! 100 de rromi au tabarat pe un TIR cu alimente care se rasturnase la marginea Craiovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x