Antena Căutare

VIDEO! De 1 Martie, brasovenii se bat pe tigai in loc de martisoare

Desi astazi e 1 Martie si martisoarele ar trebui sa fie la mare cautare, la Brasov bataia se da pe tigai. Ardelenii s-au trezit cu noaptea in cap si au navalit dis-de-dimineata la deschiderea unui supermarket ca sa profite de ofertele speciale.

Noroc ca ardelenii sunt cunoscuti pentru rabdarea lor. Asa ca nici de data aceasta nu s-au lasat mai prejos. Au fost peste o suta de brasoveni in fata magazinului si cu totii au asteptat in liniste deschiderea supermarketului. Nici la intrare nu s-au inghesuit.

In cele din urma au aparut totusi si neintelegerile. E drept, spre sfarsitul cumparaturilor si doar din cauza tigailor. Cei care nu au mai apucat sa ia niciuna s-au luat la harta cu cei care. au cumparat prea multe.

Magazinul a avut oferte promotionale si pentru LCD-uri si cateva produse alimentare. Dar nimeni nu a parut impresionat. Tigaile in schimb s-au vandut mai ceva ca martisoarele.


Patria infractionalitatii: Topul judetelor cu cei mai multi hoti si criminali... "Catre ciumpalacul Dumitrescu Calin", in scrisoarea trimisa de Primaria Ploiesti unui protestatar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x