Antena Căutare

VIDEO! Dupa ninsori, pericol de inundatii: Vezi prognoza meteo!

In urma ninsorilor au ramas mari troiene de zapada in toata tara. In cazul in care vremea s-ar incalzi brusc nametii s-ar putea topi, ceea ce ar aduce inundatii dezastruoase in toata tara.

Dar, din fericire saptamana aceasta ne bucuram de o vreme rece, iar in aceste conditii inca nu putem vorbi despre inundatii. De saptamana viitoare insa situatia s-ar mai putea schimba. Daca temperaturile vor continua sa creasca cel mai mare pericol de inundatii ar putea fi in bazinele hridrografice din Vrancea, Buzau, acolo unde sunt cantitati uriase de zapada in acest moment. Si debitul Siretului s-ar putea sa creasca peste limite pentru ca e multa zapada si in Ucraina.

Saptamana aceasta temperaturile din sud si din est abia daca vor atinge 1, 2 grade la pranz. Iar pe timpul noptii, vor fi temperaturi negative peste tot. Asta inseamna ca zapada care se topeste ziua, va ingheta noaptea.

Sambata si duminica se va incalzi usor in vestul tarii, dar nici aici temperaturile nu vor trece peste 5, 6 grade.




Foto: Intact Images

VIDEO! Ungureanu nu mai vrea icoane in Palatul Victoria... Programul de lucru al bugetarilor, modificat. Premierul Ungureanu: Pur si simplu am unificat programele de lucru in inst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x