Antena Căutare

VIDEO! Etnobotanicele dauneaza grav Bacalaureatului!

A picat ultimul examen al maturitatii inainte sa apuce sa-l dea. Nu din cauza emotiilor, ci din cauza. etnobotanicelor. Este cazul unui adolescent din Iasi care a ajuns la spital in aceasta dimineata, dupa ce i s-a facut rau de la consumul de produse etnobotanice.



Insa nu s-a invatat minte si a mai testat ceva ierburi intre timp, pe post de intaritor, pentru a scapa de emotii. Asa se face ca azi-dimineata in loc sa ajuga in sala de examen sa dea ultima proba, cea de la Geografie, a ajuns din nou pe patul de spital.

In prezenta medicilor tanarul a devenit agresiv, iar doctorii au fost nevoiti sa-l imobilizeze si sa-l trateze cu calmante. Pe patul de spital a aflat ca a picat ultimul examen. "Am scris mai multe astazi decat exista in toata Geografia, am pierdut si Bac-ul, am pierdut tot, dar nu ma intereseaza pe mine", a declarat baiatul dupa ce si-a revenit putin.

In timp ce tanarul din Iasi sustinea examene in lumea viselor, colegii sai s-au prezentat la proba reala si, mai mult, au declarat ca subiectele au fost usoare si sunt convinsi ca vor lua note mari.

VIDEO! Mascati vs. iubita de infractor... COD ROSU de inundatii pana duminica. VEZI zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x