Antena Căutare

Hotii de fier au inceput sa dezmembreze poduri in Hunedoara

Hotii de fier au inceput sa dezmembreze pana si podurile. Intr-o comuna din Hunedoara, 15 familii sunt la un pas de izolare dupa ce, din podul care facea legatura cu orasul, au fost taiate profilele de siguranta. Mai rau, masinile care trec pe acolo se pot prabusi oricand in rau.

Iar acum oamenii au sprijinit podul in cativa stalpi de lemn. Apa poate insa oricand sa ii mature. Pericolul este insa cu atat mai mare cu cat pe sub pod trece conducta de gaze.

In plus, in zona se afla un adapost antiaerian si un depozit strategic. Camioanele care aprovizioneaza aceasta baza se pot prabusi oricand in albia paraului. Hotii nu s-au gandit insa decat la bunastarea lor.

La cativa kilometri distanta, in comuna Teliuc, hotii au taiat elemente metalice din balustrada si structura altui pod. Au fost surprinsi in flagrant de politisti chiar in momentul in care incercau sa sustraga mai multe elemente metalice de la podul peste raul Cerna.

Acum oamenii sunt la mila primariei, care a promis ca va reface podurile cat poate de repede.

Transportul in comun din Bucuresti, afectat de furtuna... VIDEO! Haos la judecatoria Ploiesti din cauza amenzilor pentru soferii fara rovinieta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x