Antena Căutare

VIDEO. Imaginile DEZASTRULUI din Oradea, filmate cu drona

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara, în Oradea. O filmare realizată cu ajutorul unei drone arată adevărata amploare a incendiului ce a cuprins Palatul Episcopal Greco-Catolic.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara, în Oradea. O filmare realizată cu ajutorul unei drone arată adevărata amploare a incendiului ce a cuprins Palatul Episcopal Greco-Catolic.

”Este un dezastru imens. Tristeţea este mare, nu numai a noastră, a greco-catolicilor, dar este tristeţea mare a orădenilor şi a oraşului pentru că este un simbol şi o frumuseţe a noastră a tututor”, a declarat unul dintre preoţii greco-catolici din Oradea.

Faţada clădirii monument istoric fusese recent reabilitată. Primăria Oradea a anunţat deja că se va implica în strângerea de fonduri pentru refacerea monumentului şi va aloca bani în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seară, la clădirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Potrivit IGSU, intervenţia a fost deosebit de dificilă ”din cauza flăcărilor mari, a înălţimii la care arde, precum şi a fumului dens degajat”.

După câteva ore, incendiul a fost lichidat. Focul a afectat peste 1.300 de metri pătraţi, iar un turn s-a prăbuşit. Nu au existat victime, dar patru persoane au fost evacuate dintr-o clădire din apropiere, la intervenţie participând peste o sută de pompieri.

O platformă s-a RĂSTURNAT pe Autostrada Sibiu! Traficul este blocat... Două persoane au MURIT într-un accident cumplit. Mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a IZBIT de un cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x