Antena Căutare

VIDEO! Mai multi elevi din Valea Jiului, implicati in trafic de droguri

Zeci de elevi de la diferite scoli si licee din Valea Jiului au fost ridicati de mascati si dusi la sediul de politie. Acestia sunt acuzati de trafic de droguri.

Adolescentii se adunau in grupuri mici atunci cand luau calea furnizorilor pentru droguri, spun procurorii. In grupuri la fel de mici, mascatii i-au organizat ieri in fata Politiei din Petrosani. Cu un autocar si mai multe dube, au fost trimisi apoi in birourile anchetatorilor DIICOT de la Deva, sub privirile inca bulversate ale parintilor.

Pustii suspectati ca erau clienti fideli ai retelei de traficanti fusesera adunati inca de la prima ora din mai multe orase de pe Valea Jiului. Unii dintre ei au chiar mai putin de 15 ani.

Nu mica le-a fost mirarea parintilor atunci cand au aflat ca in loc sa fie la ore, copiii lor sunt acum la politie. Desigur, niciunul nu isi credea copilul in stare de asa ceva.

Traficantii aduceau marfa din strainatate. Cea mai mare parte era importata prin Cluj, Bucuresti si Timisoara. Marfa ajungea in Valea Jiului prin firme de curierat.

Traficantii erau monitorizati de mai multe luni, insa procurorii au adunat suficiente dovezi abia acum cateva saptamani. Cativa liceeni din Petrosani au ajuns atunci la politie dupa ce au consumat etnobotanice la scoala si li s-a facut rau. O parte dintre traficanti au mai avut si alte dosare legate de droguri.

VIDEO! Constanta: Un tanar a fost mutilat de un Rottweiler... VIDEO! Prima zi de canicula din 2012, in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x