Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea despre discursul lui Basescu: "A fost un discurs despre el"

Mircea Badea s-a aratat dezamagit de discursul de miercuri al presedintelui Traian Basescu. Realizatorul a caracterizat discursul sefului statului ca "un discurs cu el" si nu o "interventie" cu romanii.

Badea a comentat cu ironie declaratiile presedintelui, sustinand ca la "interventia" sa nu era niciun roman.

Nu am inteles cine erau acei romani cu care facea interventia. Nu o sa ne mai cramponam acum de exprimarile domnului Basescu, eu nu l-am vazut decat pe el. Nu stiu cine era ceilalti romani cu care el a avut o interventie, pentru ca el era singur. El a aparut singur", a spus Badea.

Realizatorul l-a criticat pe Traian Basescu pentru ca a ignorat protestele de strada de 12 zile din Romania si din strainatate.

"Te asteptai cumva ca va vorbi despre ce se striga in ultimele 12 zile peste tot in tara, ba chiar si in strainatate. [...] Te-ai fi asteptat ca presedintele Romaniei, dupa 12 zile de proteste continue in tara si in strainatate, te-ai fi asteptat ca va face referire la ei si la ceea ce ei striga. Nu. Traian Basescu in discursul pe care l-a avut a facut referire la el. A fost un discurs despre el. Deci n-a fost un discurs cu romanii. A fost interventia cu el despre el. As pune acest discurs in contrast cu frumusetea oamenilor care au stat aseara pe viscol in Piata Universitatii", a incheiat Badea.



Foto: Intact Images

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Emil Hossu, depus la Biserica Mavrogheni... UPDATE! Blocaj si pe sine: Zeci de trenuri anulate, intarzieri medii de 1h!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x