Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea, marcat de proteste: "Imi venea sa iau o mitraliera!"

Mircea Badea s-a aratat cutremurat de directia in care au luat-o evenimentele din Piata Universitatii in seara de duminica. "Imi venea sa ies in strada cu o sabie, o mitraliera ceva", a spus el la In Gura Presei.

Mircea Badea a suportat cu greu secventele din Piata Universitatii de duminica seara. Un reporter Antena 3 a cazut victima violentelor si s-a ales cu capul spart, sub privirile ingrozite ale lui Mircea Badea.

La numai cateva minute distanta, realizatorul tv a intrat in direct, la In Gura Presei, aratandu-se marcat de tot ceea ce se petrecea.

"Sunt marcat de ce am vazut, trebuie sa fii o bestie ca sa poti ramane rece la asa ceva", a spus el, referindu-se la agresivitatea ultrasilor de pe Bulevardul Sfantu Gheorghe.

"Imi venea sa ies si eu in strada, sa iau o sabie, sa iau ceva, poate o mitraliera precum Scarface", a continuat Mircea Badea.

Referitor insa la protestarii pasnici din Piata Universitatii, realizatorul tv a apreciat pozitiv actiunea, explicand ca in sfarsit, romanul s-a trezit din amorteala si a dat de inteles puterii politice ca nu este viu si are o voce foarte puternica.

Bucuresti: Pasajul Latin, redeschis circulatiei pietonale... Jandarmeria: Au fost identificati suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti, printre huligani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x