Antena Căutare

VIDEO! Moartea suspecta a unui barbat a semanat groaza intre vecinii sai

Moartea suspecta a unui barbat de 55 de ani din Bucuresti a semanat groaza intre vecinii sai. Omul a fost zarit fara suflare, mutilat, pe caldaram. Exista indicii clare ca barbatul a plonjat in gol de la unul dintre etajele superioare ale blocului.

Cativa locatari au povestit ca au auzit o bubuitura si apoi l-au vazut pe vecinul lor de la etajul sapte fara suflare. Socati, au chemat ajutoare. Vecinii au auzit o bufnitura puternica, dupa care l-au observat zacand chiar aici, fara suflare, intr-o balta de sange.

Politistii au facut pas cu pas traseul barbatului si toate probele gasite la fata locului par sa indice ca a vrut sa isi incheie socotelile cu viata. Ar fi avut mai multe tentative. Dupa tentativele nereusite, barbatul si-ar fi schimbat imbracamintea. Asa s-ar explica si hainele pline de sange, gasite la ghena.

Barbatul avea 55 de ani si locuia, cu chirie, de aproximativ doi ani, in blocul in care s-a sinucis. Divortase, iar acum statea singur. Ar fi suferit o depresie.

VIDEO! Cum isi fac treaba politistii din sectorul 4: Pietonii trec neregulamentar strada pe langa ei... VIDEO! Un tanar teribilist din Bistrita a distrus cu bolidul sau o ambulanta de 100 de mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x