Antena Căutare

VIDEO! Muzeu virtual, marca Valentino

Nu aveti cum sa ajungeti la un magazin al celebrului creator de moda Valentino? Acum aveti ocazia sa vizitati unul. virtual. Celebrul creator de moda si-a lansat un site in care sunt proiectate 3D sute dintre creatiiile sale. Arata precum un muzeu cu zeci de galerii in care, cu fiecare click, descoperi noi modele de rochii fascinante.

Aplicatia 3D seamana mai degraba cu un muzeu decat cu un magazin virtual. Este, de altfel, si structurata ca atare, cu numeroase sali si galerii.

In lumea reala, ar acoperi o suprafata de 10 mii de metri patrati, o suprafata prea mare pentru o plimbare de placere. Asa ca designerul a decis sa faca pasul spre lumea virtuala, pentru ca oricine sa ii poata vedea munca de o viata.

Printre exponate apare rochia purtata de Julia Roberts la Gala de Decernare a Premiilor Oscar in 2001 sau rochia lui Jaqueline Kennedy din ziua in care s-a casatorit

Andrei Andronie, vitezomanul ucigas de pe Calea Floreasca, va fi eliberat... Vreme rece in toata tara. Vezi prognoza meteo pana vineri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x