Antena Căutare

VIDEO! O pensiune din Dej a fost distrusa de flacari

Doi turisti bulgari si-au incheiat vacanta in Romania cu o goana nebuna spre casa. Un incendiu puternic a izbucnit, azi-noapte, la pensiunea din Dej unde erau cazati. Pompierii au avut ceva de lucru acolo. Le-a luat mai bine de o ora sa stinga flacarile care mai aveau putin si ajungeau la un depozit de fier vechi din apropiere.

Nimeni nu a fost ranit, dar pensiunea nu era asigurata, asa ca pagubele sunt mari.

Alarma de incendiu s-a declansat in jurul orei 3 dimineata, iar in doar cateva minute, intreaga pensiune fusese cuprinsa de flacari. Pana au ajuns pompierii, mare parte din lemnul uscat se facuse deja scrum.

A urmat o lupta contracronometru pentru stingerea incendiului. Pompierii se temeau ca flacarile se vor extinde si la un depozit de dezmembrari auto din spatele pensiunii.

Incendiul ar fi pornit de la un semineu lasat nesupravegheat.
In momentul producerii incendiului, in pensiune erau cazati doi turisti bulgari, care au reusit sa fuga la timp din calea flacarilor. N-au putut, insa, sa salveze nimic din bagaje, asa ca au plecat in goana spre casa. Proprietara pensiunii a suferit un atac de panica si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul muncipal din Dej.

Pensiunea nu era asigurata, iar pagubele se ridica la cateva zeci de mii de euro.


UPDATE! Adrian Nastase, audiat din nou in dosarul "Zambaccian": Nu i-am dat niciun ban lui Ioan Paun... UPDATE! Jandarmul care a batut o fetita, amendat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x