Antena Căutare

VIDEO! Pretul distractiei pe litoral de 1 Mai: In Vama, de 5 ori mai ieftin ca in Mamaia

Cum se distreaza lumea la mare? Dupa buget, cum am spune noi aici, la televizor. Adevarul e ca poti sa cheltuiesti si cateva sute de lei pe zi, dar te poti descurca si cu cateva zeci daca nu ai pretentii prea mari. E-adevarat ca in primul caz stai la Mamaia pe sezlong cu un coktail in mana, iar in celalalt caz poti sa bei doar bere in Vama pe nisip, dar macar marea e gratis!

Alegerea nu tine cont de bani, dar banii fac diferenta intre o vacanta pe nisipul din Vama si una sub umbrelele din Mamaia.

Pentru inceput, costa diferit leacul pentru mahmureala. Dar pentru unii nici soarele nu este gratis. Inchirierea unui sezlong costa 15 lei. Cateva ore la plaja, cer si ele putina distractie. Este mai ieftin sa zaci pe nisip, in Vama, dar mult mai palpitant si mai scump sa incaleci un schijet. 100 de lei pentru 10 minute, cu cat sunt perioade mai lungi, facem discount. Pentru o ora 300 de lei in perioada asta.

Atata efort, cere musai ceva de mancare. Aici, depinde din nou de pretentii. Si in Mamaia poti manca accesibil. Dar abdomenul plat numai bun de expus in club, nu se obtine cu mancare, ci cu cheltuiala. Un cocktail - 20 de lei in Vama, mancatul este aproape optional. Important este cat costa berea.

O ZI IN VAMA VECHE - 50 DE LEI
O ZI IN MAMAIA - 2-300 DE LEI

Maidanezii din Romania au bagat frica in spanioli... De Ziua Muncii 10.000 de cadre militare in rezerva protesteaza in Piata Victoriei: Vezi restrictiile de trafic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x