Antena Căutare

Video. Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Tuzla. Co-pilotul a murit, pilotul, în stare gravă

Avem primele imagini de la locul accidentului aviatic din Tuzla, județul Constanța. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Din primele informații, se pare că pilotul avionului se află în stare gravă, iar co-pilotul a murit.

Video. Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Tuzla. Co-pilotul a murit, pilotul, în stare gravă
accident aviatic, avion, prabusit, tuzla | observator.tv

Avem primele imagini de la locul accidentului aviatic din Tuzla, județul Constanța. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Din primele informații, se pare că pilotul avionului se află în stare gravă, iar co-pilotul a murit.

Accident aviatic. Avion prăbușit la Tuzla

Din primele informații, accidentul a fost raportat în urmă cu aproximativ 30 de minute. Se pare că pilotul ar fi încercat să planeze, să țină avionul în aer.

Au fost alertate la fata locului o autospeciala de stingere, doua echipaje SMURD, un echipaj SAJ si elicopterul SMURD. La locul solicitarii au intervenit: elicopter, echipaje Smurd C, Smurd B și echipsj Saj B2.

Accident aviatic. Avion prăbușit la Tuzla

Pilotul a fost transportat cu elicopterul la spital cu multiple fracturi, iar copilotul se afla în stop cardio respirator. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă nu au reuşit, fiind pronunţat decesul.

Update: Avion prăbușit la Tuzla. Co-pilotul a murit, iar pilotul se află în stare gravă... Scandal la o școală din Gorj! O elevă a fost atacată de o haită de câini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x