Antena Căutare

Update: Avion prăbușit la Tuzla. Co-pilotul a murit, iar pilotul se află în stare gravă

Un accident aviatic a avut loc la Tuzla, județul Constanța. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Două persoane ar fi fost la bord.

Un accident aviatic a avut loc la Tuzla, județul Constanța. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Două persoane ar fi fost la bord.

Accident aviatic. Avion prăbușit la Tuzla

Update: Pilotul a fost transportat cu elicopterul la spital cu multiple fracturi, iar copilotul se afla în stop cardio respirator. Medici, au încercat să îl resusciteze, însă nu au reuşit, fiind pronunţat decesul.

Au fost alertate la fata locului o autospeciala de stingere, doua echipaje SMURD, un echipaj SAJ si elicopterul SMURD. La locul solicitarii au intervenit: elicopter, echipaje Smurd C, Smurd B și echipsj Saj B2.

Din primele informații, accidentul a fost raportat în urmă cu aproximativ 20 de minute. Se pare că pilotul ar fi încercat să planeze, să țină aeronava în aer.

Accident aviatic. Avion prăbușit la Tuzla

Până în momentul de față, se știe că ar exista două persoane încarcerate. Una dintre ele fiind în stop cardio-respirator.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervență de la SMURD, un elicopter fiind în drum spre locului accidentului aviatic.

Vom reveni cu informații

Accident mortal! Trei mașini și un camion cu butelii s-au ciocnit violent... Video. Primele imagini de la locul accidentului aviatic din Tuzla. Co-pilotul a murit, pilotul, în stare gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x