Antena Căutare

Avioane prăbușite la Tuzla. Pilotul a fentat moartea de două ori. A doua tragedie după 9 ani

Două avioane prăbușite la Tuzla, la diferență de 9 ani. Noi detalii ies la iveală, în cazul unui avion prăbușit la Tuzla, joi după-amiază. Pilotul din accidentul aviatic de la Tuzla a fentat moartea de două ori, susțin autoritățile.

Avioane prăbușite la Tuzla. Noi detalii ies la iveală în cazul avionului prăbușit la Tuzla, joi după-amiază. Acest lucru se întâmplă la aproximativ 9 ani după ce 12 persoane și-au pierdut viața într-o altă tragedie aviatică, în același loc. Mai mult, pilotul din accidentul aviatic petrecut, ieri, la Tuzla, a fentat moartea de două ori, susțin autoritățile.

Un avion tip DA 42 s-a părbușit, joi după-amiază, la Tuzla. La bordul avionului prăbușit se aflau pilotul Gheorghe Dumitru, în vârstă de 54 de ani, și elevul său, în vârstă de 50 de ani. Instructorul de zbor a supraviețuit accidentului aviatic, suferind un traumatism cranio-cerebral, un traumatism abdominal și fracturi la nivelul membrelor, în timp ce elevul său a murit pe loc.

Potrivit comisiei de anchetă formată în cazul avionului prăbușit la Tuzla, aceasta nu este prima dată când pilotul aeronavei este la un pas de moarte în timpul unui zbor. Gheorghe Dumitru a fentat moartea și în anul 2005, când se afla într-un avion Antonov și a fost la un pas să se prăbușească. Însoțit de un coleg, Ghoerge Dumitru a reuşit să stabilizeze aeronava şi să aterizeze de urgenţă, pe câmp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit autorităților, avionul s-a prabuşit brusc, iar pilotul nu a avut timp nici măcar să coboare trenul de aterizare. Pilotul a fost operat şi este în continuare în stare critică.

Avioane prăbușite la Tuzla - o altă tragedie cu 9 ani în urmă

Accidentul aviatic de la Tuzla, de joi după-amiază, este al doilea din ultimii ani. În urmă cu aproximativ nouă ani, pe 5 iulie 2010, o aeronavă tip Antonov An-2 s-a părbușit. Avionul aprținea forțelor aeriene române, iar accidentul s-a soldat cu 12 morți și 2 răniți.

Ancheta a stabilit că avionul, de fabricație poloneză, aflat în uzul forțelor aeriene din 1992, s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni tehnice.

În momentul impactului cu solul avionul s-a rupt, inclusiv aripile și trenul de aterizare. Odată cu acestea s-au rupt și conductele de alimentare cu benzină dintre rezervoarele din aripi și motor, conducte ce trec, prin construcție, prin interiorul avionului, prin spatele scaunelor pe care stăteau parașutiștii. Aceasta a generat un incendiu violent, începând din interior, incendiu care a împiedicat eventualele acțiuni de salvare.

Incendiu puternic la o pensiune din Brașov! Proprietarul este în stare de șoc. Care sunt cauzele tragediei... A murit după ce a adormit ținându-și bebelușul în brațe! „Am crezut că doarme profund”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x