Antena Căutare

VIDEO! Probleme pe sosele din cauza ninsorilor

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar in tara s-a asternut deja zapada. A nins azi-noapte in mai toate zonele de munte, dar si in zonele mai joase din nord-vestul tarii. Asa cum era de asteptat, au aparut si problemele. In Neamt, mai multe TIR-uri au blocat circulatia ore in sir dupa ce au derapat pe drumurile necuratate.

In Neamt azi-noapte a nins pentru prima data iarna aceasta. Dar a nins bine. Fulgii mari au inceput sa se aseze inca de la 4 dimineata. Si, in scurt timp, stratul de zapada a ajuns si pana la 10 centimetri. Cu toate astea, nici urma de drumari.

Din cauza drumului alunecos, un TIR a derapat si a ajuns de-a curmezisul drumului.

Degeaba a incercat soferul TIR-ului sa iasa de pe carosabil. N-a gasit nici macar urma de pietris sa-si bage sub roti. Noroc cu ceilalti colegi de trafic care l-au ajutat.

Tot in Neamt, un alt TIR a blocat mai multe ore circulatia pentru ca n-a putut sa urce o panta, iar 3 masini mici au iesit in decor.

In Botosani, masina neechipata cu anvelope de iarna si viteza i-au fost fatale unui sofer. Intr-o curba acoperita de zapada, omul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Sotia sa a ajuns in stare grava la spital.

Si in Harghita au fost probleme in trafic din cauza stratului mare de zapada. Mai multe TIR-uri au ramas blocate ore in sir.

Si in Targu Mures, a inceput sa ninga inainte de a se lumina. Drumurile si masinile erau acoperite de dimineata cu un strat gros de zapada.

Meteorologii anunta ca va mai ninge si in zilele urmatoare, iar de maine vremea se raceste si mai mult.

DNA: Primarii din Snagov si Jilava, audiati pentru luare de mita... VIDEO! Greva spontana la Spitalul Judetean de Urgenta din Neamt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x