Antena Căutare

VIDEO ȘOCANT! Cum a fost posibil?? Primele imagini cu accidentul tragic de pe autostradă, în care patru români au murit striviți sub mormanele de fiare

Au apărut primele imagini care surprind momentul tragediei de proporţii de pe Autostrada 1 dintre Deva şi Orăştie.

Au apărut primele imagini care surprind momentul tragediei de proporţii de pe Autostrada 1 dintre Deva şi Orăştie. Potrivit Antena 3, o cameră a înregistrat exact momentul în care soferul de 70 ani intră în plin într-o duba şi o altă maşina.

În urma impactului violent, patru oameni printre care şi un adolescent de 17 ani şi-au pierdut viaţa. Alţi trei oameni au ajuns la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 6.45, sâmbătă dimineaţa.

”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmitea iniţial IPJ Hunedoara.

Bilanțul a fost apoi reviziuit la patru morți.

Vă avertizăm că urmează imagini şocante!

Polițiștii ROMÂNI au crezut visează! VITEZA ȘOCANTĂ pe care o avea un șofer pe autostrada București - Ploiești!... Interfonul, una dintre cele mai bune metode pentru a vă securiza locuinţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x