Antena Căutare

VIDEO! Soferii RATB de noapte, agresati de aurolaci: Jandarmeria intareste paza

Viata de noapte le cam da de furca jandarmilor bucuresteni, dar si soferilor RATB. Cei care fac curse nocturne spun ca, noapte de noapte, sunt agresati verbal de catre cei in stare de ebrietate sau de oamenii strazii. Ca sa evite scandalurile, Jandarmeria a crescut numarul patrulelor din autobuze.



"Tineretul din ziua de azi e cum e, noi suntem mai molcomi. Intampinam si probleme, dar asta e. Suntem prestatori de servicii si trebuie sa ne facem meseria", spune unul dintre soferii RATB.

Jandarmii i-au ascultat si pe calatori.

"Am venit pana la Unirii si era un om al strazii. Statea in fata, nu avea nici o problema, scuipa pe jos. Eu nu am avut nici o treaba cu el, dar mi se pare o tampenie", spune un calator nemultumit.

Jandarmeria ar putea trimite in strada mai multe efective, pentru a preintampina scandalurile in autobuze.

"Jandarmeria Capitalei a reorganizat tura pe timp de noapte. Au fost introduse, ca si pe zi, patrule pedestre si auto care vin in sprijinul calatorilor", a declarat sublt. Alexandru Niculae, purtator de cuvant Jandarmeria Bucuresti 1.



Citeste si Antena

Descinderile DNA din Vama Moravita, deconspirate de sotia sefului Politiei de Frontiera Caras... Capitala va avea o noua harta: Edilii au decis modificarea limitelor sectoarelor 4, 5 si 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x