Antena Căutare

VIDEO! Teo Trandafir: "Nu pot sa vorbesc despre inchisoare si Dan Diaconescu"

Teo Trandafir si Florin Calinescu, oameni de media, isi exprima parerile despre retinerea lui Dan Diaconescu.

"Sunt complet pe dinafara subiectului si mi-e teama sa ma pronunt pentru ca nu stiu despre ce este vorba. Singurul lucru pe care l-am vazut este ca a fost chemat la DNA si ca a iesit in catuse.

Asta cel putin imi spune toata lumea! Se vorbeste foarte mult despre asta! Este foarte grav! Nu pot sa vorbesc despre inchisoare la domnul Diaconescu", a spus Teo Trandafir.

"Nu pot sa apreciez, dar sa asteptam sa vedem ce se intampla,nu? Daca un om greseste, el trebuie sa suporte ce zice legea.

Acum, totusi, sa vorbim cumpatat in etapa asta de prezumtie de nevinovatie. Daca se va dovedi, vom vedea! Ce se va dovedi si ce se executa, pentru ce se va dovedi! Daca este nevinovat se duce acasa, daca este asa-si-asa; plateste asa-si-asa!", a spus Florin Calinescu.

VIDEO! Suparat pe medici s-a automutilat cu un cutit de bucatarie... VIDEO! Imaginile dezastrului in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x