Antena Căutare

VIDEO! Trei oua de dinozaur pitic furate din Romania vor ajunge inapoi acasa

Trei oua de dinozaur pitic vor fi aduse in Romania. Mai exact, readuse. Ouale au fost furate in 2005 de la noi si au fost gasite de curand in casa unui colectionar italian.

Ouale au fost descoperite in anul 2005 in Hateg, Hunedoara, si aproape imediat au fost furate si vandute pe piata neagra.

O vreme, nimeni nu a mai stiut nimic de ele, dar un anunt postat pe Internet a pus autoritatile in alerta. O femeie vindea oua de dinozaur. Asa au ajuns politistii in casa colectionarului italian.

Barbatul avea in locuinta sa peste 6.000 de obiecte de patrimoniu, ce fusesera date disparute sau furate. Italianul este acum cercetat penal.

Cercetati sunt si 3 oameni din Deva, suspectati ca ar fi furat ouale, dupa ce au fost descoperite. Prim procurorul parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara a plecat spre Italia, de unde va aduce zilele urmatoare cele 3 oua.




Raport: Consumul de droguri s-a triplat in ultimii 4 ani, in Romania... VIDEO! Incendiu puternic in Constanta: mii de baloti de lucerna, mistuiti de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x