Antena Căutare

VIDEO! Unii bugetari si pensionari nu si-au primit majorarea de 15% promisa de guvern

Maririle de pensii si salarii promise de Guvern sunt, in realitate, mai mici decat in anunturile oficialilor. In luna februarie, angajatii de la stat ar fi trebuit sa primeasca inapoi 15 procente dupa ce li s-a taiat 25%. Au primit insa mai putini bani. La fel si pensionarii

Surpriza a venit odata cu fluturasul de salariu primit in februarie. Denisa, angajata intr-un spital bucurestean nu a primit majorarea anuntata. Dumitru Gherdan, angajat la primaria generala are o marire de salariu de 14 procente. In Timisoara, calculele au dat tot cu minus.

Si pensionarii sunt dezamagiti. Pe cei care au fost incadrati in grupele unu si doi de munca, premierul Emil Boc ii anuntase ca primesc in plus intre 72 si 160 de lei. Lui Iosif Vlad, care a lucrat 20 de ani la combinatul siderurgic Hunedoara, incadrat in grupa unu nu primeste nimic in plus nu i se mareste pensia.

Doar cei care s-au pensionat pana in 2008 primesc pensiile majorate. Cum e Valer Hategan, fost coleg cu Iosif Vlad.

Si dintre cei care au dreptul la marire, 180 de mii nu primesc marirea din februarie, ci de luna viitoare. Angajatii Caselor de Pensii nu au apucat sa verifice toate dosarele.

SPECIAL! Adevar si manipulare: 1933, reprimarea grevei de la Grivita... UPDATE: ANI ancheteaza averile a 15 lideri sindicali. Vezi lista celor vizati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x