Antena Căutare

VIDEO! Vezi primele imagini de la accidentul de tramvai din Pasajul Lujerului!

Autoritatile au publicat, pentru prima data dupa producerea accidentului din Pasajul Lujerului, imaginile suprinse de camera de supraveghere amplasata in pasaj din momentul ciocnirii celor trei tramvaie, pe data de 10 mai anul acesta.

Potrivit Biroului de informare publica cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, "procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6 au procedat pana in acest moment al cercetarilor la audierea a 15 persoane, toate formuland plangere prealabila impotriva vatmanului pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa. Dintre cele 15 persoane, un numar de 4 persoane prezinta leziuni mai grave (fracturi costale, fracturi de tibie, fracturi de mandibula)".

De asemenea, "in cauza au fost emise citatii pentru a fi audiate celelalte persoane vatamate, au fost emise adrese catre unitatile spitalicesti pentru a fi comunicate foile de observatie ale persoanelor care au primit ingrijiri medicale in urma accidentului precum si deconturile acestor ingrijiri".

Trei tramvaie ale liniei 41 au fost implicate, in dimineata zilei de 10 mai, intr-un accident, in Pasajul Lujerului din Capitala, pe sensul spre Piata Presei Libere. Potrivit RATB, unul dintre tramvaie a ramas defect pe linie, al doilea a oprit la timp in spatele primului, insa cel de-al treilea nu a reusit sa franeze si le-a lovit pe celelalte doua.

La cateva ore de la accident, cele patru spitale bucurestene unde au fost transportate victimele accidentului au inregistrat 86 de prezentari la Unitatile de Primiri Urgente (UPU), sapte persoane ramanand atunci internate. Ulterior, in jurul orei 19.00, reprezentantii Brigazii Rutiere au precizat ca in accident au fost ranite 92 de persoane, dintre care "23 grav si sase minor".

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Opt ani de la tragedia de la Mihailesti! Elena si Ionut, nu v-am uitat!... Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal in dosarul FNI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x