Antena Căutare

Violenta in scoli continua: Elev aruncat pe geam de colegi!

Jocurile din scoli devin tot mai periculoase. Un elev de numai 12 ani a fost aruncat de patru dintre colegii lui, peste pervazul geamului, de la etajul unu. Mai grav e ca totul s-a intamplat in timpul unei ore, iar profesorul nu se afla in clasa.

Copilul a cazut pe copertina de la intrarea in scoala, aflata la un metru sub fereastra. A avut noroc ca nu s-a dezechilibrat caci s-ar fi putut intampla o tragedie.

Mama baiatului a facut reclamatie la Inspectoratul Scolar si a depus plangere la Politie. Femeia ii acuza pe profesori ca au incercat sa ascunda incidentul: "N-au anuntat nici Inspectoratul, n-au anuntat nici Politia, nici pe mine. N-au chemat o ambulanta sa vada copilul in ce stare este, n-au facut nimic".

Profesorii, audiati de politisti, sustin ca totul ar fi fost doar un joc intre copii, iar agresorii ar fi fost deja iertati, pentru ca si-au recunoscut vina.

Teroare pentru o familie din judetul Suceava: Mesaje zilnice de amenintare si casa incendiata!... Un roman ar trebui sa-si economiseasa 30 de ani salariul, ca sa-si cumpere un apartament! Dar un australian?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x