Antena Căutare

Virgil Musta a dezvăluit REȚETA pentru tratarea coronavirusului: "Este o medicaţie care se foloseşte în alte patologii"

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara,implementează un nou protocol pentru vindecarea pacienților. Acesta a vindecat cei mai mulţi bolnavi de coronavirus din România și știe cum să cționeze corect.

Virgil Musta a dezvăluit REȚETA pentru tratarea coronavirusului: "Este o medicaţie care se foloseşte  în alte patologii"
Dr. Virgil Musta, despre rețeta împotriva coronavirusului

Specialistul dezvăluie care este strategia pentru ingijirea bolnavilor ca aceștia să nu mai ajungă la Terapie Intensivă sau în pragul morții: "Medicamentele antiinflamatorii diminuează inflamaţia."

Doctorul Virgil Musta: tratamentul trebuie etapizat în funcţie de gravitatea infectării

Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi cu coronavirus: „Lumea trebuie să înţeleagă că nu există niciun tratament miraculos”

„Noi folosim un protocolul de tratament antiviral, conform protocolului naţional la care am asociat tratament patogenic de profilaxie a complicaţiilor tromboembolice şi celor inflamatorii.

Este o medicaţie care de fapt se foloseşte în ţară în alte patologii, nu este nimic nou. Este tratamentul anticoagulant în doză preventivă sau în doză curativă şi tratament antiinflamator cu corticoterapie dar toate acestea se introduc în funcţie de faza şi forma clinică de boală.

Medicamentele antiinflamatorii diminuează inflamaţia. Sunt medicamente non-steroide, cum ar fi aspirina, nurofenul, sunt medicamente cunoscute şi sunt folosite, nu numai în această patologie. Anticoagulantul este folosit în patologia cardiovasculară", a declarat doctorul Virgil Musta, pentru Mediafax.

Doctorul Musta, avertizare care răstoarnă situația: "Nu mai purtați mască şi mănuşi în mașină sau în aer liber!". Ce vom face din 15 mai

La primele semne ale îmbolnăvirii, pacienţii să înceapă imediat tratamentul, în acest fel, agravarea bolii este încetinită şi poate fi ţinută sub control.

Tot mai multe forme severe de coronavirus la tineri! Medicul Virgil Musta: "Pe lângă plămâni, sunt afectate creierul și inima"

Virgil Musta mai spune că a luat deja legătura cu cardiologii pentru a stabili cel mai eficient anticoagulant în tratamentul bolnavilor de COVID- 19.

Ce carantină, ce pandemie de coronavirus?! Un copil de zece ani din Țăndărei a fost prins la volan: ”Ieșise la plimbare.... Școlile, grădinițele și universitățile rămân închise! Klaus Iohannis, anunț de ultim moment pentru elevi și studenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x