Antena Căutare

Vladimir Carpaci, judecatorul suprem al rromilor, inmormantat cu fanfara si bodyguarzi

Vladimir Carpaci, judecator suprem la curtea rromilor a fost inmormantat cu fanfara si bodyguarzi. Dulcea, cum ii spuneau supusii, a strans o adevarata avere din afaceri imobiliare. Pentru ca circulatia a fost blocata la funeralii spre disperarea soferilor, supusii de la curtea lui Dulcea au dirijat traficul, in locul politiei.

Supusii s-au adunat din toate partile Europei, ca sa aduca un ultim omagiu liderului lor. In fata unui sicriu alb stralucitor au purtat ochelari de soare.

Cortegiul imens a strabatut strazile Timiaoarei, panã la cimitir. Ca sa nu iasa scandal, familia a angajat mai multi bodyguarzi. Bolizii de lux din spatele camionului acoperit de coroane au dat mari batai de cap soferilor nervosi.

Plangerile soferilor si-au gasit rezolvare. Oamenii din cortegiu au dat o mana de ajutor politistilor si s-au pus pe dirijat traficul.

Vladimir Carpaci sau Dulcea, cum ii spunea supusii, era judecator suprem, la curtea rromilor. In ultimul potret arata mai degraba ca J. R. din Dallas. O imagine demna de bogatia pe care ar fi strans-o din afaceri imobiliare.

Pe ultimul drum, i-a cantat fanfare. Apoi, au rasunat cantecele de jale. Asa e tradiþia. Sefia staborului ramane pe maini bune, tot in clanul Carpacilor. Dulcea a murit la 65 de ani. De acum, dreaptatea va fi impartita de Dulcea Junior.

Mai multe gradinite din Capitala, pe lista clientilor depozitului de carne de cal din Blaj... In Romania, concediile medicale se dau pe bani, nu pe boala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x