Antena Căutare

Vladimir Putin "sfidat" de o televiziune de stat din Rusia. Ce s-a întâmplat în timpul celui mai recent discurs al președintelui

Discursul lui Vladimir Putin a fost întrerupt brusc de către o televiziune de stat din Rusia, pe motivele unor defecțiuni tehnice. Imaginea cu el a fost întreruptă fix în momentul în care acesta urma să laude eroismul militarilor ce se află pe frontul din Ucraina.

vladimir putin imbracat la costum Galerie
Discursul lui Vladimir Putin a fost întrerupt și reluat după 15 minute de întârziere | Shutterstock/ Facebook

Incidentul a avut loc în timpul unui eveniment de aniversare a anexării Peninsulei Crimeea, în 2014, ce a avut loc la Moscova, pe stadionul Lujniki.

Chiar când se pregătea să-i laude pe militarii ruși angajați în luptele din Ucraina, televiziunea publică rusă, Rossiya-24, a întrerupt imaginile cu președintele și a difuzat cântece patriotice și discursuri oficiale.

Kremlinul a dat vina pe defecțiuni tehnice și a reluat discursul lui Vladimir Putin cu întârziere

Transmisiunea a fost reluată 15 minute mai târziu , iar discursul a fost difuzat cu întârziere.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ulterior agenţiilor ruse de presă, că transmisiunea în direct a fost întreruptă din cauza unei ”pene tehnice la un server”.

Încă de la începutul discursului său, Putin a dat asigurări că ”cei care poartă această luptă vor fi recompensaţi” pentru ”eroismul” lor.

Citește și: Lui Vladimir Putin i-ar fi teamă să nu fie otrăvit. Ce măsuri a luat și câți angajați ar fi concediat în doar o lună

”A trecut mult timp de când n-am mai văzut un astfel de comportament (...). Ne vom realiza toate planurile azi”, a declarat el, referindu-se la felul în care luptă militarii ruşi în Ucraina.

De altfel, incidentul coincide și cu faptul că jurnalista Maria Ovsyannikova a protestat, în direct, în timpul unui buletin de știri.

Citește și:Anonymous a dezvăluit o convorbire între Vladimir Putin și Serghei Șoigu. Ce au discutat cei doi despre Ucraina

Aceasta a intrat live cu o plancartă în mână, cu mesaj scris atât în limba rusă, cât și în engleză. Fără răzvoi, Opriți războiul. Nu mai credeți în propagandă. Sunteți mințiți, a scris aceasta.

Ulterior, jurnalista și-a dat demisia și alți colegi i-au urmat exemplul.

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat într-un restaurant din București. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni... Cine este Nuredin Beinur, ce avere are și de ce a fost în închisoare. Interlopul a fost agresat în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x