Antena Căutare

Vreme frumoasa de 1 Mai. Vezi prognoza pe trei zile!

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie sustin ca, in primul interval din weekend, vremea va fi in general ploioasa, desi temperaturile maxime pot ajunge si la 22 de grade Celsius. Meteorologii precizeaza ca de 1 Mai cerul va deveni senin, iar conditiile de precipitatii vor fi mai scazute.

Vineri


Sambata, instabilitatea atmosferica va fi mai diminuata, cerul devenind variabil, cu innorari temporare. Mai ales dupa-amiaza se vor semnala averse si descarcari electrice local in zona de munte si pe arii restranse in restul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Maxima va ajunge pana la 22 de grade, in timp ce peste noapte valorile din termometre se vor incadra intre 4 si 14 grade.

Duminica, 1 Mai, vremea va fi calda in majoritatea zonelor tarii, iar cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar minimele se vor incadra intre 5 si 13 grade.


Vreme frumoasa si in Bucuresti


Locuitorii Capitalei vor avea parte, vineri, de un cer partial noros, in timp ce vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 19-20 de grade, iar minima nu va depasi 9 grade.

Sambata, se anunta o vreme calda cu cer variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, ceea ce va face ca maxima din termometre sa nu depaseasca 20 de grade, iar minima 9 grade.

Nu in cele din urma, de 1 Mai, in Bucuresti, se anunta o vreme calda, cu 23 de grade in termometre la amiaza si cel mult 10 grade peste noapte.

foto:Intact Images

Sorin Ovidiu Vintu, arestat preventiv pentru 29 de zile... Constanta: Doi detinuti au fugit dintr-o sectie de politie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x