Antena Căutare

Vreme frumoasa in weekend. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile!

Meteorologii anunta un weekend cu vreme frumoasa pentru aceasta perioada. Precipitatiile nu le vor da batai de cap romanilor, insa nu trebuie sa ne bucuram prea tare. Temperaturile minime vor cobori si pana la -4 grade, iar cele maxime nu vor urca peste 18 grade.

VEZI PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND:


VINERI (28 octombrie)

Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi partial noros in Dobrogea si in regiunile vestice si variabil la senin in restul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -9 grade. Izolat in zonele joase va fi ceata.

SAMBATA (29 octombrie)
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va avea unele innorari in sud si sud-est si va fi mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

DUMINICA (30 octombrie)
Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile sudice, cu innorari mai persistente in Dobrogea si va fi mai mult senin in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, usor mai ridicate pe litoral si in dealurile vestice, dar mai scazute in depresiuni. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

Bucuresti: Hoti de locuinte, prinsi cu focuri de arma... VIDEO! Alcoolemia i-a rasturnat masina de pe pod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x