Antena Căutare

Vreme frumoasa in weekend. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Meteorologii anunta vreme frumoasa in acest weekend, in majoritatea zonelor tarii. Vineri, vremea va fi usor instabila, insa sambata si duminica situatia se schimba in bine.


PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

IN CAPITALA

VINERI (5 august)

Cerul va fi temporar noros si in cursul zilei trecator va ploua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

SAMBATA (6 august)

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

DUMINICA (7 august)

Vremea se va mentine in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

IN TARA



VINERI (5 august)

Vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari, mai acentuate ziua si in prima parte a noptii, in sud-vestul si sudul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, precum si in zona de munte, unde astfel de fenomene se vor semnala local. In celelalte regiuni cerul va fi variabil si numai izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

SAMBATA (6 august)

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe in sud-vestul si nord-vestul tarii, precum si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor in vest, centru si nord si va fi usor variabila in celelalte regiuni.

DUMINICA (7 august)

Vremea se va mentine in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si vestice, dar numai izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari izolate in vestul tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 11 si 21 de grade.

LUNI (8 august)

Vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-vestul si nordul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 22 de grade.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!



Foto: Intact Images

Liderul gruparii hotilor de masini de lux, scapat de autoritati. Magistratul a intarziat judecarea dosarului 15 ore... 18 perchezitii in mai multe judete din tara: Vizati falsificatorii de bancnote de 100 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x