Antena Căutare

Vreme șocantă! Catastrofe meteo în SUA și Europa. Ce se întâmplă în România

O furtună puternică de iarnă lovește coasta de est a Statelor Unite, în mai multe state fiind emise avertismente. De exemplu, în New York se așteaptă să se depună un strat de zăpadă de 15 centimetri. Furtuna este numită în limbajul de specialitate „ciclon-bombă".

O furtună puternică de iarnă lovește coasta de est a Statelor Unite, în mai multe state fiind emise avertismente. De exemplu, în New York se așteaptă să se depună un strat de zăpadă de 15 centimetri. Furtuna este numită în limbajul de specialitate „ciclon-bombă".

Pe de altă pate, în Europa se înregistrează temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă. În mai multe țări din Europa, rafalele violente au avut miercuri consecințe devastatoare. Condițiile dure au dus la moartea unei persoane, au produs deraierea unui tren, au perturbat traficul aerian și au lăsat mii de locuințe în întuneric.

„S-au înregistrat temperaturi record. În Europa și în mare parte a continentului asiatic persistă un aer mai cald. În America de Nord este foarte frig, sunt temperaturi mult mai scăzute decât în mod normal, în vreme ce în Europa sunt temperaturi mult mai ridicate”, a precizat Mihai Huștiu, meteorolog ANM.

Peste 100 de români, printre care şi mai mulţi copii, se aflau la bord. Mărturii exclusive din avionul groazei: „Oamenii... Schimbări importante în învăţământul românesc! Noutăţile anunţate de minister îi bulversează pe elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x