Antena Căutare

Vremea 20 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi mici și ploi

Vremea din 20 aprilie aduce vești triste pentru: temperaturile scad fața de ziua de joi. Iata ce ne-a pregătit prognoza meteo.

Vremea din 20 aprilie aduce vești triste pentru: temperaturile scad față de ziua de joi. Iată ce ne-a pregătit prognoza meteo ANM.

Vineri îndeosebi în prima parte a zilei vor mai cădea unele averse slabe de ploaie local în sud și izolat în est, în timp ce în restul țării cerul se va menține variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 20 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei (12-14 grade), dar și ușor mai ridicate în Banat. Deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua de joi, acestea încă se vor menține mai ridicate în comparație cu media climatologica a perioadei.

Vremea din 20 aprilie în București

Răcirea vremii se va simți din plin și în Capitală, unde temeparturile scad cu până la patru grade față de ziua precedentă. Cerul se va menține înnorat, iar vântul va sufla slab. Maximele și minimele se vor încadra între 19°C și 8°C.

Prognoza meteo pentru 20 aprilie la munte

La munte va fi frig, temperaturile nu vor depși 16°C, iar minima va atinge 4°C. Nu sunt condiții de ploaie, însă cerul va fi cuprins de nori pe tot parcursul zilei.

Vremea continuă să fie capricioasă în continuare, iar prognoza meteo nu pare încurajatoare nici în ce privește minivacanța de 1 mai.

Are 70 de ani și i se spune „DOAMNA FLORILOR” sau „MĂRIUCA OLANDEZA”! O bătrânică pasionată de lalele cultivă în propria... Avertizare ANM: Urmează fenomene meteo periculoase! Este COD GALBEN de vânt. Care sunt zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x