Antena Căutare

Vremea din 29 martie. Multe grade cu + în toată țara

Vremea din 29 martie 2018 anunta temperaturi tot mai mari in toata tara: in Bucuresti vor fi 14 grade Celsius, iar la munte 14 grade Celsius.

Meteorologii anunță că vremea din 29 martie 2018 va fi, în general, frumoasă în toată țara. Prognoza meteo anunță temperaturi de până la 18 grade Celsius în România.

Joi, vremea își continuă procesul de încălzire în regiunile extracarpatice ale țării, în timp ce în vest, centru și nord cerul se va menține mai mult acoperit. Cu toate acestea, unele precipitații slabe sub formă de ploaie vor cădea doar pe spații retranse din Crișana, nordul Transilvaniei, Maramureș și nordul extrem al Moldovei. Vântul va suflă slab în sud-vestul țării și slab până la moderat în rest. Maximele termice vor fi în creștere față de ziua precedentă în toate regiunile și vor urcă la prânz până spre 8-13 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai ridicate așteptate în sudul Transilvaniei), 13-18 grade în Oltenia și Muntenia și 11-16 grade în Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo pentru 29 martie în București

Potrivit ANM, în București, temperaturile se mențin în creștere. Maxima zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima de 3 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt extrem de scăzute. Vântul va fi variabil, cerul este parțial înnorat.

Cum va fi vremea pe 29 martie la munte

Temperaturile cresc și la munte, vor fi cu cinci grade mai ridicate față de ziua precedentă. Maxima va fi de 13 grade Celsius, iar minima nopții de 4 grade Celsius. Cerul nu prezintă înnorări, iar vântul este variabil.

Primăvara s-a instalat deja, așadar ne putem bucura de o vreme deosebit de frumoasă până la finalul săptămânii.

Imaginile care au stârnit revoltă pe internet, în România. Doi tineri, surprinși în timp ce dormeau într-o mașină care a... VIDEO! Pacient cu atac cerebral, tratat cu sictir de medicul de gardă: Doctorul i-ar fi lovit fiului telefonul cu care f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x