Antena Căutare

VREMEA 7 martie 2018. Prognoza meteo ANM: În sfârșit, PRIMĂVARĂ

De caand vine primavara?

VREMEA 7 martie 2018. ANM a anunțat prognoza meteo pentru miercuri 7 martie 2018. Vremea, în sfârșit, se încălzește, în sfârșit, de miercuri.

Vești bune de la meteorologi. Vremea se încălzește, iar asta vom resimți începând de miercuri.

Vremea București. Mâine, 7 martie 2018, vremea se încălzește brusc. Deși minima rămâne de 1 grad Celsius, maxima ajunge la 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat. Umiditatea continuă să fie crescută, de 86%, iar șansele de precipitații sunt de 20%.

Vremea 7 martie în țară. Este încă frig afară, deşi este primăvară. Temperaturile din data de 07 martie 2018, pleacă de la -7° C, în Centru, şi ajung până la 6° C, în Dobrogea, iar viteza vântului poate ajunge până la 22 km/h.

În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 9 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -1° C, în Ploieşti, iar maxima va fi de 2° C, în Slobozia. Afara va fi înnorat.

În ce priveşte temperaturile de la munte, maxima zilei se va înregistra în Râmnicu Vâlcea, şi va atinge 1° C, iar minima zilei se va înregistra în Braşov, şi va fi de -6° C. Viteza vântului va ajunge până la 7 km/h. Vom avea parte, în special de . Cerul va fi plin de nori.

În Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 19 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -0° C, în Deva, iar maxima va fi de 4° C, în Timişoara. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Temperaturile din Dobrogea vor fi cuprinse între 3° C şi 6° C, minima fiind atinsă în Tulcea, iar maxima în Mangalia. Vom avea parte de ploaie ușoară. Viteza vântului va ajunge până la 22 km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 10 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -0° C, în Calafat, iar maxima va fi de 1° C, în Craiova. Afara va fi înnorat.

În Centru vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -7° C, în Cluj-Napoca şi vor ajunge la -2° C, în Targu Mureş. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În ce priveşte temperaturile din Nord Est si Est, maxima zilei se va înregistra în Bacău, şi va atinge 4° C, iar minima zilei se va înregistra în Galaţi, şi va fi de 2° C. Viteza vântului va ajunge până la 18 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Temperaturile din Nord vor fi cuprinse între 1° C şi 2° C, minima fiind atinsă în Baia Mare, iar maxima în Satu Mare. Vom avea parte de cer acoperit de nori. Viteza vântului va ajunge până la 13 km/h. Cerul va fi plin de nori.

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni! VREMEA se va SCHIMBA RADICAL în următoarea PERIOADĂ... VIDEO ŞOCANT! S-a întâmplat în plină stradă! O femeie a aruncat cu propriul copil după un bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x