Antena Căutare

Vremea se incalzeste spre finalul saptamanii. Vezi prognoza pe trei zile!

Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi spre finalul saptamanii. Joi si vineri, temperaturile vor urca pana la 20 de grade Celsius.

Marti



Vremea este rece pentru aceasta data si pe malul estic al Prutului. Cele 4 grade din Balti, 7 de la Chisinau si 8 de la Cahul sunt cu 3...4 grade mai mici decat valorile normale pentru aceasta data. Norii castiga teren dupa pranz, insa sansele de ploaie sunt mici.

Dincolo de Carpati, dupa o dimineata rece, cu valori termice sub 0 grade si putina ceata pe vai si in zonele depresionare, atmosfera se incalzeste rapid, pentru ca soarele va fi la datorie toata ziua. La amiaza sunt asteptate 7 grade la Miercurea Ciuc, 9 grade la Brasov, 11 la Sibiu si 12 grade la Oradea si Timisoara.

Regiunile sudice incep ziua sub un strat gros de nori, din care trecator mai sunt posibile ploi slabe. Dupa pranz insa, cerul se mai limpezeste si lasa loc si catorva raze de soare. Temperatura aerului creste usor, iar la amiaza sunt prognozate intre 9 si 13 grade, valori apropiate de normele climatologice ale datei. Vantul se linisteste si doar prin Baragan va mai avea usoare intensificari.

In Dobrogea vremea se indreapta, cerul se curata de nori, iar vantul slabeste in intensitate. Mercurul din termometre mai castiga cateva grade si la amiaza sunt prognozate 10 grade in Tulcea si 9 grade la Constanta.

Si in Moldova se anunta o zi insorita. Se mai incalzeste, insa prin nord, mai ales dupa pranz se aduna norii. Sansele de ploaie insa raman reduse. Vantul sufla cel mult moderat, iar la amiaza vor fi 8 grade la Suceava, 10 grade in Bacau, 11 grade la Iasi, Focsani si Galati.

Miercuri procesul de incalzire continua in majoritatea zonelor tarii. La amiaza termometrele masoara de la 9...10 grade in Bucovina si estul Transilvaniei, pana la 16...17 grade in Campia Romana. Vremea este in general frumoasa, cu cer variabil, dar peste regiunile estice norii mai lasa trecator stropi de ploaie, iar pe creste cad si cativa fulgi de zapada. Tot in aceste zone vantul sufla mai tare. Conditii de ceata sunt in zonele joase din vest si centru.

Miercuri ne vom bucura de vreme frumoasa si in Capitala. Nori trecatori mai acopera soarele, dar la amiaza sunt 15....16 grade.

Joi norii se risipesc in aproape toata tara. Se anunta o zi senina in vestul, centrul si sudul tarii, dar in rest, pe ici pe colo se mai arata si cativa nori. Nici vorba de precipitatii joi, iar la amiaza meteorologii prognozeaza intre 11 si 17 grade. Vantul sufla slab pana la moderat, insa trecator mai are unele intensificari.

In Bucuresti joi se anunta o zi senina si calda. Maxima zilei va atinge din nou 15...16 grade.

Vineri
, vremea va fi si mai buna cu temperaturi de pana la 20 de grade si innorari mai pe seara in nord si prin vest.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN URMATOARELE ZILE!


sursa:Jurnalul

foto:saysummer.wordpress.com

Marmureanu: Tsunami se pot produce si in Marea Neagra... Arges: Alte sase angajate ale croitoriei din Bascov s-au intoxicat cu sulf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x