Antena Căutare

Vremea se incalzeste spre sfarsitul saptamanii. Vezi prognoza!

De astazi se instaleaza ploile in estul tarii, iar in centru si in sud vor fi temperaturi scazute. Abia spre sfarsitul saptamanii se va mai incalzi si vor atinge 20 de grade.

Luni - Vremea se va mentine racoroasa, desi valorile termice diurne vor fi in crestere in mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile extracarpatice, unde local vor fi ploi, mai ales averse, izolat insotite de descarcari electrice si mai insemnate cantitativ in sud-est.

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

In restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros si ploile se vor semnala pe arii restranse, indeosebi in cursul zilei. In zona inalta de munte precipitatiile vor mai fi si sub forma de ninsoare, iar vantul va avea unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Marti - Desi temperatura aerului va continua sa creasca usor, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data. Cerul va fi variabil in nord-vest, dar va prezenta innorari in celelalte regiuni.

Va ploua pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. Vor fi mai ales averse, izolat mai insemnate cantitativ si insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade.

Miercuri - Vremea va fi racoroasa in estul, centrul si sudul tarii, unde vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in Dobrogea, Muntenia si Moldova si local in Oltenia si Transilvania.

In restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul celor normale ale datei, cerul va fi variabil, iar aversele se pot semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 10 grade.

Joi - Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. In jumatatea de sud-est a tarii cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si ploile, mai ales averse, se vor semnala izolat.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.

Sursa: Jurnalul National

UPDATE! Elevul de 16 ani care si-a injunghiat un coleg, retinut... Regele Mihai implineste 90 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x