Antena Căutare

Vremea se mentine racoroasa! Prognoza METEO pentru sfarsit de saptamana

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in zilele care urmeaza, vremea va fi rece pentru aceasta perioada, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 15 litri pe metrul patrat

Joi, in tara: Vremea va fi racoroasa in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. In restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice, iar cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse averse, cu precadere seara si in prima parte a noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in sudul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 14 grade. Spre dimineata, cu totul izolat vor fi conditii de ceata.

Vineri: Desi valorile termice din timpul zilei vor creste usor in regiunile intracarpatice, vremea va fi racoroasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul si centrul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab, cu precadere in prima jumatate a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali spre 0 grade.

Bucuresti: Joi, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si in prima parte a noptii, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22 - 23 de grade, iar cea minima de 8 - 10 grade.

Foto: Intact Images

Statistici alarmante: adolescentii beau, fumeaza si se drogheaza de la varste tot mai fragede... Un vasluian si-a "parcat" masina... intr-un bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x