Antena Căutare

Un vasluian si-a "parcat" masina... intr-un bar

A fost circ cu politistii, in strada, iar un vasluian a fost protagonistul. Baut bine, omul a intrat cu masina intr-un bar, unde erau cativa clienti. N-a ranit pe nimeni. Pagubele, in schimb, sunt imense.

Barbatul a recunoscut fara nicio retinere ca a baut un pahar de vin. Nu o avut nicio jena nici macar fata de politisti. S-a intors cu spatele si-a plecat spre acelasi bar in care-a intrat cu tot cu masina personala.

Pe jos se observa, de altfel, cioburile de la geamurile sparte ale usii, peste care barbatul calca nonsalant. N-a stat mult inauntru.

Jurnalistilor nu le raspunde, in timp ce incearca sa intre in masina. Dar ii raspunde agentului, care-l ia deoparte.

Masina scapata de sub control ar fi putut face victime. Norocul clientilor a fost ca a lovit mai intai autoturismul proprietarului barului.

In timp ce angajatii localului faceau curatenie, proprietarul barului a inceput sa si calculeze pagubele. Iar politistii i-au intocmit un dosar penal autorului.

Vremea se mentine racoroasa! Prognoza METEO pentru sfarsit de saptamana... Capitala, paralizata de proteste! Medicii si transportatorii au iesit in strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x