Antena Căutare

Vremea se răceşte drastic în toată România! Veştile meteorologilor ne fac să tremurăm!

Ploile își vor face din nou apariția, în toată țara, începând de vineri. Norii vor acoperii cerul începând cu ziua de astăzi, în partea est şi de sud a ţării.

Ploile își vor face din nou apariția, în toată țara, începând de vineri. Norii vor acoperii cerul începând cu ziua de astăzi, în partea est şi de sud a ţării.

Treptat, de mâine se va extinde ciclonul mediteranean deasupra României şi se vor înregistra ploi abundente, 15-20 l/mp, ajungând şi la 30 l/mp în sudul şi estul ţării, dar şi în zonele de munte.

Sâmbătă şi duminică se va răci şi mai rău vremea, înregistrându-se lapoviţă şi ninsori în zonele montane, în estul Transilvaniei, dar şi în nordul şi Subcarpații Moldovei.

Temperaturile vor scădea la 12-13 grade cel mult în ziua de mâine, dar, potrivit purtătorului de cuvânt al ANM, aceste fenomene sunt normale.

Vremea nu se va încălzi nici săptămâna viitoare, iar precipitaţiile vor fi valabile în toată această perioadă.

Domnilor, țineți cont de TRADIȚII! De ce trebuie să ții seama pe 9 Martie, de „Ziua Bărbatului” şi Sfinţii 40 de Mucenic... Noutăţi pentru bucureşteni! Benzi unice pentru RATB iar Calea Victoriei devine pietonală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x