Antena Căutare

Vremea se raceste in weekend. Vezi prognoza!

Meteorologii au emis o informarea meteo, incepand de vineri, ora 2.00, pana duminica, 22.00, vantul se va intensifica in toate regiunile si vitezele vor depasi local 65 km/h la rafala, pe crestele muntilor ajungandu-se pana la 100 km/h. In acelasi interval, vremea se va raci treptat, mai accentuat in partea nordica a tarii.

Vineri, 8 aprilie

In tara, vremea se va raci, in special in jumatatea de nord a tarii. Vor exista inorari temporare si va ploua local in nordul, centrul si estul tãrii, precum si la munte, mai ales in prima parte a zilei si din nou noaptea.Vantul va prezenta intensificãri in toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cumprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 7 grade.

VEZI
prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

In Bucuresti, vremea se va raci, vantul va sufla moderat si cu intensificari. Temperatura maxima va ajunge la 18 grade Celsius, in timp ce minima va fi de 5 - 6 grade.

Sambata, 9 aprilie

In tara, cerul va avea innorãri temporare in nordul, centrul si estul teritoriului, unde local va ploua. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. In zona de munte, iar noaptea si in regiunile nordice, vor fi precipitatii mixte.Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 2 - 4 grade

Duminica, 10 aprilie

In tara, cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi slabe in nordul, centrul si estul tarii. In zona de munte si, trecator, in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale, mai ales in cursul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceastã data. Cerul va fi variabil, in timp ce vantul va sufla moderat, cu unele intesificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 14 - 15 grade, iar cea minima de 2 - 4 grade.

Sursa: Antena3

Ziua Internationala a Rromilor, sarbatorita cu spectacole si concerte... Trupul deputatului Victor Surdu, depus la Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x