Antena Căutare

Weekend canicular. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Meteorologii au anuntat vreme frumoasa, iar temperaturile vor fi perfecte pentru plaja. In aceste zile razele soarelui vor fi foarte periculoase, indicele UV va atinge pragul 8, tocmai de aceea este bine sa nu uitati de palariile de soare.

SAMBATA


In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 16...17 grade.

In tara, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 26 si 33 de grade si minime intre 11 si 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, local in regiunile vestice, nord-vestice, la munte si izolat in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina.

La munte, vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales seara si noaptea cand, in special in Carpatii Occidentali, local vor fi intensificari ale vantului, ce pot lua si aspect de vijelie si descarcari electrice, iar pe arii restranse va ploua in aversa. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Pe litoral, vremea calda si in general frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 grade.



DUMINICA

In Bucuresti, vremea se va mentine calduroasa, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in cursul noptii. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.

In tara, in vestul, centrul, nordul tarii si la munte instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, iar valorile de temperatura vor fi mai scazute decat in intervalul precedent. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului vremea va fi calduroasa, iar fenomene asociate instabilitatii atmosferice vor fi pe arii restranse, seara si in cursul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23...24 de grade in Maramures si Crisana si 34...35 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

La munte, vremea va fi calda in cea mai mare parte a zonei montane, dar instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si se va manifesta in special dupa orele amiezei prin innorari, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperatura aerului va marca o scadere, mai ales in Muntii Apuseni si cu precadere la valorile nocturne.

Pe litoral, vremea calda si in general instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. In timpul noptii, vor fi condttii pentru averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 grade.

O aeronava Tarom a luat foc la scurt timp dupa decolare. Avionul efectua un zbor pe ruta Budapesta-Bucuresti... Se deschide circulatia pe Podul Basarab!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x