Antena Căutare

Weekendul aduce vreme prea calda pentru aceasta perioada. Vezi prognoza!

Vremea intra intr-un proces usor de incalzire, incepand de vineri si continuand in acest weekend. Temperaturile maxime vor trece de 18 grade Celsius, iar minimele vor urca pana la cateva grade in termometre.

Meteorologii spun ca vremea este putin mai calda decat ar trebui sa fie in mod normal in aceasta perioada. Totusi, la sfarsitul saptamanii sunt posibile cateva ploi slabe, iar vantul va sufla moderat.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

VINERI (1 aprilie)

In Bucuresti, cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 17-18 grade Celsius, iar cea minima de 3-5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

In tara, vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu temperaturi maxime intre 10 si 19 grade, cele mai scazute fiind in zona litoralului, si temperaturi minime intre 2 si 8 grade. Cerul va fi mai mult noros in regiunile sud-estice, unde izolat va ploua slab.

Dupa-amiaza si in cursul noptii vor fi innorari si ploi local in nord-vestul si nordul tarii si izolat in rest. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata vor mai fi conditii de ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

SAMBATA (2 aprilie)

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 4-6 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

In tara, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si, cu precadere in cursul zilei, va ploua pe arii restranse in regiunile nordice si in cele de deal si de munte din restul teritoriului.

Noaptea vor fi innorari in Dobrogea, unde izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade. Izolat vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

DUMINICA (3 aprilie)

In Bucuresti, cerul va prezenta innorari si vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15-16 grade, iar cea minima in jur de 4 grade.

In tara, vor fi innorari in regiunile sudice si estice si in zona de munte, unde local va ploua. Ploile vor avea si caracter de aversa si izolat se vor semnala descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile extracarpatice si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

Sursa: Antena3

Liderul sindical Marius Petcu, arestat pentru 29 de zile... Autorul carnagiului de la Caransebes, liber ca pasarea cerului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x