Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Zi decisivă pentru ancheta din Caracal. Anchetatorii ridică noi probe din casa ororilor

Chiar acum un excavator scoate pomii şi alte resturi din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. În fiecare zi, anchetatorii ridică noi probe din casa ororilor. Şi apar noi informaţii şi despre bâlbele oamenilor legii, în primele zile ale anchetei.

Chiar acum un excavator scoate pomii şi alte resturi din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. În fiecare zi, anchetatorii ridică noi probe din casa ororilor. Şi apar noi informaţii şi despre bâlbele oamenilor legii, în primele zile ale anchetei. Primii criminalişti şi poliţişti care au ajuns în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au contaminat zona din care s-au prelevat probe. Aceștia au fumat și au și au aruncat chiștoacele pe jos, conform unor surse din anchetă.

Este posibil ca în această zi să fie făcute publice rezultatele analizei ADN pentru oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă, unde acesta a recunoscut că a aruncat rămășițele Luizei.

Anchetatorii au rămăs șocați în momentul în care au găsit în curtea lui Dincă resturi de țigări, care au rămas încă de la primele cercetări de la fața locului.

Astăzi sunt așteptate rezultatele expertizei din străinătate pentru a putea stabili dacă oasele aparțin Alexandrei Măceșanu.