Antena Căutare

Ziua Mondială a Sănătății Mintale 2018. Care sunt problemele tinerilor

Ziua Mondială a Sănătății Mintale 2018. Care sunt problemele tinerilor. În lumea de astăzi, tinerii trebuie să facă față rapid schimbărilor din mediu și societate, problemele cu care aceștia se confruntă din punct de vedere al sănătății mintale, le afli doar din articolul a1.ro

Ziua Mondială a Sănătății Mintale 2018. Care sunt problemele tinerilor
Ziua Mondială a Sănătății Mintale | pexels.com

Astăzi, 10 octombrie 2018, sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Această zi a fost stabilită în 1992 de Federația Mondială pentru Sănătate Mintală. Intenția acestei federații este de a crește gradul de conștientizare și educare a societății despre sănătatea mintală la nivel mondial.

Campania de anul acesta are temă “Tinerii și sănătatea mintală într-o lume în schimbare”. Scopul temei este de a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă tinerii în ziua de azi și cum să le rezolve pentru a fi mai fericiți și sănătoși.

Din nefericire, numărul abuzurilor de substanțe nocive și cazurilor de sinucidere au crescut îngrijorător în rândul tinerilor. Mulți tineri declară că se simt persecutați și singuri, dar mai ales că le este greu să se integreze în societate.

De aceea, Federația Mondială pentru Sănătate Mintală sprijină și încurajează organizațiile de profil din lumea întreagă pentru a lua atitudine împotriva acestor probleme. Viitorul lumii depinde de acești tineri care au nevoie de ajutor și nu primesc sprijinul necesar din partea societății. Din păcate, există o problemă la nivel global cu sistemul sanitar în ceea ce privește acordarea de îngrijiri și tratament în domeniul sănătății mintale.

Liga Română pentru Sănătate Mintală dorește să acționeze consecvent pentru a afla mai multe despre evoluția fenomenelor comunitare, culturale, sociale și economice. Mai mult decât atât, se vor pune în valoare consecințele acestor fenomene asupra indivizilor și grupurilor și se va încerca elaborarea de soluții pentru a facilita relaționarea tinerilor ce suferă de astfel de probleme.

Sursă foto: pexels.com

Accident CUMPLIT la Vaslui! Mașina a fost decoperită abia câteva ore mai târziu! Ce s-a întâmplat (FOTO)... Este oficial! S-a schimbat vârsta la care medicii se pot pensiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x