Antena Căutare

ZU TV aduce de Crăciun şi Revelion cele mai frumoase momente de Sărbătoare

ZU TV a devenit în 2022 postul de muzică preferat din cadrul nișei de muzică al publicului 15-34 ani Urban, având cele mai multe minute vizionate în medie. Liderul muzical al dimineţilor şi al nopţilor târzii, ZU TV, le aduce telespectatorilor program special de sărbătoare, atât de Crăciun, cât şi de Anul Nou.

ZU TV afiș de Crăciun Galerie
ZU TV a devenit în 2022 postul de muzică preferat din cadrul nișei de muzică al publicului 15-34 ani Urban, având cele mai multe minute vizionate în medie | Antena 1

Astfel, în prima zi de Sărbătoare, pe 25 decembrie, începând cu ora 16.00, telespectatorii se vor putea delecta şi vor putea simţi magia Crăciunului în compania celor mai frumoase cântece de sărbătoare, cântate de-a lungului timpului în studioul Radio ZU.

Citește și: Ștefan Bănică a adus magia Crăciunului la Sala Palatului. Concertul de Crăciun va fi difuzat pe 24 decembrie, la Antena 1

Totodată, după succesul înregistrat anul trecut, de Revelion, cu programul special New Year ZU Repeat, care s-a clasat în top 10 televiziuni la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, anul acesta, telespectatorii sunt invitaţi din nou să petreacă în noaptea dintre ani alături de ZU TV.

ZU TV aduce cele mai frumoase momente de Crăciun și Revelion

Maratonul New Year ZU Repeat revine anul acesta, cu alte 7 ore cu cele mai bune momente live din studioul Radio ZU. Cele mai tari cântece de petrecere se vor auzi şi anul acesta la ZU TV, în noaptea dintre ani. De la Carla's Dreams până la Carmen Chindriș şi Taraful Rutenilor, artiştii care au creat la ZU momete unice vor da startul petrecerii în noaptea dintre ani. New Year ZU Repeat e “on” până dimineaţa la ZU TV, cu peste şapte ore de muzică cu ADN ZU.

Citește și: Ediţii speciale Poliţia Modei, I.A. cu stil, Christmas like a Star, Petrecem Româneşte sau Christmas Report la Antena Stars

ZU TV a atins în 2022 peste 9.000.000 de români din care 4.500.000 telespectatori în Urban și 800.000 telespectatori în grupul 15-34 ani. În cadrul campaniei aniversare telespectorii consideră postul ZU TV ca fiind "cel mai tare", că difuzează "muzică bună" și să continue "tot așa". Ei mai asociază postul cu atribute precum veselie, voie bună, ideea de togetherness (împreună cu ZU ziua trece mai ușor, este mai frumoasă), emisiuni frumoase și oameni frumoși.

ZU TV încheie anul 2022 cu creşteri semnificative ale cotei de piață, faţă de anul 2021, pe aproape toate intervalele orare. La nivelul slotului morning, staţia şi-a consolidat puternic audienţa, înregistrând o creştere de 47% la nivelul cotei de piaţă. De o consolidare puternică vorbim şi la nivelul intervalului late fringe, în care staţia a cunoscut o creştere de 86% la nivelul cotei de piaţă.

Cât durează vacanța de iarnă a elevilor, în cele 5 module de învățare. Pentru prima dată structura anului include 5 vaca... Program magazine de Crăciun 2022. Ce supermarketuri și centre comerciale sunt deschise pe 24, 25 și 26 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x