Antena Căutare

Mai sunt patru zile pana la "Derby de Romania"! Dinamo cere control antidoping pentru ros-albastrii. Joi sunt scoase la vanzare ultimele bilete!

A inceput razboiul inaintea "Derby-ului de Romania". "Stelistii poate se dopeaza!", e acuzatia lui Ionut Negoita la adresa ros-albastrilor. Seful lui Dinamo vrea control antidoping. “Sunt de acord”, a fost replica lui Gigi Becali. Acum douazeci de zile opt stelisti au fost controlati si au fost curati.

“Cainii” vor sa stopeze Steaua din drumul catre titlul 24 cu orice pret. Pentru a-i enerva pe oamenii lui Reghe, Ionut Negoita arunca bomba: stelistii sunt suspectati ca se dopeaza. Dinamo cere control antidoping inaintea derby-ului de Romania.

Steaua nu e prima data cand e acuzata ca ia substante interzise. Porumboiu de la Vaslui a facut si el scandal inaintea meciului direct. Stelistii au iesit curati dupa un teste inopinat de acum 20 de zile. Opt stelisti au dat sange, iar rezultatul a fost negativ. "Ne drogam cu fotbal", a fost atunci ironia lui Reghe pentru rivali.



Maine se pun in vanzare ultimele 4.340 de bilete!

Conducerea din Ghencea va pune maine in vanzare ultimele tichete la partida de duminica seara, de la ora 21:30, dintre Dinamo si Steaua.
Cele 4.340 de tichete ramase se vor vinde la casele de bilete de la Arena Nationala din bulevardul Basarabia. Programul caselor este 10:00- 19:00.

Steaua a vandut restul de bilete online, insa, de ieri, in jurul stadionului si-au facut aparitia mai multi bisnitari care vand deja bilete la suprapret. Spre exemplu, un bilet la peluza, la inelul 1, ajunge sa coste chiar si 100 de lei, in conditiile un care pretul la case este de 20 de lei.

Galeria lui Dinamo va primi un numar de 2.500 de bilete, exact cate a avut si la meciul de sezonul trecut, tot de pe Arena Nationala, castigat de ros-albastrii cu 3-2.

A fost prins cu 211km/h pe autostrada, dar cere amenda minima! Michael Ballack motiveaza ca este somer si nu are venitur... Steaua, eliminata din Cupa Romaniei! CFR Cluj, Ceahlaul si Concordia, calificate in "sferturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x